Asociația obștească "Tinerii pentru dreptul la viață" (TDV)
Secretariatul Coaliției voluntariat
(+373) 22 567 551 tdv_secretariat@yahoo.com

Pe 17 octombrie 2016, în or. Ialoveni, Capitala Tineretului 2016, se lansează Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a și se deschide perioada de aplicare pentru Festivalul Voluntarilor 2016.

La deschiderea de la ora 14:00 din sala mare de ședințe a Consiliului Raional Ialoveni va fi prezent Victor ZUBCU, Ministru al Tineretului și Sportului și oficialități din Raionul Ialoveni. Vedeți anexată agenda evenimentului aici.

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a, se va desfășura în perioada 17 – 23 octombrie 2016 fiind deja programate să se desfășoare 474 activități și acțiuni de voluntariat în întreaga țară care pot fi văzute în Calendarul Național de Activitati SNV 2016. Calendarul va fi revizuit periodic, până în prezent nefiind recepționate activitățile și acțiunile de la Coordonatorii Raionali / Municipali SNV din 1 municipiu (Comrat) și 14 raioane (Anenii Noi, Cahul, Călărași, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Edineț, Ialoveni, Ocnița, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni și Telenești).

Evenimentul este organizat de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 a Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi:

Asociația Obștească ”Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV)
Secretariatul Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat
Tel.:
022 567 551; fax: 022 567 489