Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari.

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari pentru voluntariat de lungă durată în depatamentele organizației.

vineri, 1 decembrie 2023
Descrierea evenimentului

În perioada 15-30 noiembrie 2023, Platforma Tinerilor recrutează voluntari pentru următoarele departamente de activitate:
Departamentul de MKT&PR
Voluntarii din acest departament sunt responsabili de promovarea activităților PNTP pe platformele de social media(Instagram,Facebook, TikTok, Telegram și Linkedin), crearea afișelor și a altor materiale vizuale, editare video,realizare fotografiilor și video de la evenimente, crearea și gestionarea campaniilor de promovare marca Platforma Tinerilor.
Departamentul de Resurse Umane
Organizarea recrutărilor în organizație, realizarea interviurilor, organizarea activităților de coeziune a echipei, cartarea necesităților interne a membrilor PNTP.
Departamentul de Proiecte pentru Tineri
Organizarea activităților și evenimentelor axate pe dezvoltarea tinerilor, asistență pentru proiectele PNTP.
Departamentul de Advocacy și Participarea semnificativă a tinerilor
Organizarea Campaniilor de advocacy PNTP, interacțiunea cu Autoritățile Publice în vederea promovării subiectelor de advocacy de pe agenda PNTP.

Organizația caută tineri care vor să facă o schimbare la nivel de comunitate fie prin organizarea evenimentelor necesare pentru tineri, fie prin activism civic responsabil în vederea promovării intereselor tinerilor în raport cu decidenții

Perioada de timp și adresa desfășurării evenimentului

Organizator:
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
Mai multe detalii:
https://forms.gle/QbuWchm52VFgGDxH6
Perioada de înregistrare:
miercuri, 15 noiembrie 2023 01:09 - miercuri, 29 noiembrie 2023 23:10
Perioada de desfășurare:
vineri, 1 decembrie 2023 01:10 - duminică, 31 decembrie 2023 01:10
Adresa locației:
Chișinău, Dacia 37/1
Tipul evenimentului:
Public
Avantaje și beneficii:
✔ Obții un carnet de voluntar (Organizația este instituție gazdă a activității de voluntariat, respectiv pot valida experiența de voluntariat prin oferirea unui carnet de voluntar, certificat nominal sau scrisoare de recomandare).
✔ Poți acumula o practică valoroasă (Dacă ești student la universitate sau colegiu la specializări ca administrație publică,drept, contabilitate, management, marketing, îți poți fortifica cunoștințele teoretice punând în practică la zi cele învățate și testând ce mai lucrează în condițiile anului 2023).
✔ Îți dezvolți competențele de leadership (poți să coordonezi un proiect sau un grupuleț de lucru, dezvoltând competențele de leader, într-un spațiu care permite învățare).
✔ Influențezi pozitiv lucrurile care au loc la nivel local sau national (PNTP este o organizație activă în vederea participării la diverse consultări publice la nivel local sau national, organizația demarează mai multe campanii de advocacy

Lista task-urilor disponibile

Recomandă acest eveniment prietenilor tăi